ברוכים הבאים למשכן החדש של פורום מבשלים כשר!

  • פותח הנושא HNY
  • פורסם בתאריך

HNY

New member
ותיקים וחדשים מוזמנים להכנס ולהתחיל "לדבר".
מקווה שנמלא בתוכן מועיל ומעניין🌻
 

dkrein

New member
ברכות לפורום החדש!
מי יתן ויהיה מוצלח כמו הקודם!
 

michalgad

Active member
ברוכים הנמצאים וברוכים הבאים. שיהיה בהצלחה וטעים!
 

חנהפ

Active member
זהו נראה לי עברנו לפה סופית תפוז הישן כבר לא נפתח לי
הבאסה שכלום מהתוכן שהיה לא עבר
 

michalgad

Active member
זהו נראה לי עברנו לפה סופית תפוז הישן כבר לא נפתח לי
הבאסה שכלום מהתוכן שהיה לא עבר
הי חנה
איפה כולן??
רק רציתי לעדכן שהכנתי את עוגת הגבינה הבאסקית שלך ויצאה לא מהעולם הזה, שבת שלום
 

חנהפ

Active member
כמה טעים, חציילים בגריל על קונפי עגבניות
 

קבצים מצורפים

  • חצילים בלאדי על קונפי עגבניות.jpg
    חצילים בלאדי על קונפי עגבניות.jpg
    KB 167.8 · צפיות: 8

חנהפ

Active member

לבצק עבור 8 יח' בקוטר כ- 10ס"מ

1/2 ק"ג קמח
כף שמרים
2 כפות סוכר
1/2 כף מלח
1/2 1 כוסות מים
1/8 כוס שמן

בזמן שהבצק תופח נכין את המילוי:

למילוי:

1 בצל קצוץ
250 גר' תערובת בשר טחון לקציצות (המתכון פה)
כפית מתערובת תבלינים לשאוורמה:
1.5 כפית פפריקה מתוקה
1.5 כפית כמון
1 כפית מלח
1 כפית גרגירי כוסברה טחונים
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פלפל שחור טחון


אופן ההכנה:

מזהיבים את הבצל ב-2-3 כפות שמן
מוסיפים את הבשר הטחון מערבבים ומשטחים כדי לקבל פירורי בשר
מכינים את תערובת התבלינים
מתבלים את הבשר ומניחים בצד לקירור
מוסיפים 2-3 כפות פטרוזיליה קצוצה.
עובדים עם המילוי כשהוא קר לגמרי


מחלקים את הבצק ל- 8 כדורים


מניחים למנוחה 15 דקות

פותחים כל כדור
ממלאים ב-2-3 כפות מהמילוי וסוגרים את הבצק מעל המילוי.

מניחים לחצי שעה תפיחה

מברישים במעט מים
ואופים בחום 200 מעלות עד שמזהיב.
 
למעלה