אמנם לשומר יש טעם אניסי שמשתלט כשהוא ירוק.
אבל אחרי בישול הטעם הזה נעלם כמעט לגמרי והשומר סופח אליו את טעמם של התבלינים והעוף
וזה פשוט מושלם עם אורז בצד.
אישתי תכין סלט סומתם חריף.
זה עשוי פאפיה בוסרית ירוקה קצוצה לרצועות דקות
חבוטה בתוך עלי ומכתש עם שום, פלחי עגבניה אדומה, פלפלים תאיים קטנים וחריפים, רוטב דגים, רוטב סויה ובוטנים קלויים.
אם לא אשכח אביא תמונות בהמשך.
אני רק חושב על האוכל הזה ואני כבר מרגיש איך המיצים עולים מלמטה..
לכל עם לדעתי יש את התכונות שלו.
הישראלים ייללנים ובכיינים.
הסינים ביזנסמנים וקמצנים.
המרוקאים מטומטמים ועצבנים.
והתאילנדים בשלנים מעולים.
אבל אחרי בישול הטעם הזה נעלם כמעט לגמרי והשומר סופח אליו את טעמם של התבלינים והעוף
וזה פשוט מושלם עם אורז בצד.
אישתי תכין סלט סומתם חריף.
זה עשוי פאפיה בוסרית ירוקה קצוצה לרצועות דקות
חבוטה בתוך עלי ומכתש עם שום, פלחי עגבניה אדומה, פלפלים תאיים קטנים וחריפים, רוטב דגים, רוטב סויה ובוטנים קלויים.
אם לא אשכח אביא תמונות בהמשך.
אני רק חושב על האוכל הזה ואני כבר מרגיש איך המיצים עולים מלמטה..
לכל עם לדעתי יש את התכונות שלו.
הישראלים ייללנים ובכיינים.
הסינים ביזנסמנים וקמצנים.
המרוקאים מטומטמים ועצבנים.
והתאילנדים בשלנים מעולים.