בשר מזוייף קורס במכירות

  • פותח הנושא ai27
  • פורסם בתאריך

רוב הזמן נח

Well-known member
זה שלפני זמן שמתחיל כבר להיות רב, אמרו שזה הדבר הבא ועוד רגע זה מגיע ...

ומאז לא שמעו על זה יותר כלום, מראה שמהתחלה היה כאן פייק. אולי הונאה.

 
נערך לאחרונה ב:

ai27

Well-known member
זה שלפני זמן שמתחיל כבר להיות רב, אמרו שזה הדבר הבא ועוד רגע זה מגיע ...

ומאז לא שמעו על זה יותר כלום, מראה שמהתחלה היה כאן פייק. אולי הונאה.
לא פייק אלא הייפ: כי ככה סטארטאפים מגייסים כסף

הבעיה היא שמדובר בטכנולוגיה ראשונית
יקח המון זמן עד שהיא תבשיל והמחיר ירד
ובמקביל להורדת המחיר צריך להגדיל בסדרי גודל את היקפי הייצור.
מה שיעשו בהדרגה כדי שהיצרנים לא יגיעו לפשיטת רגל (כי המחיר יחסית קשיח)

וכל הזמן הזה הם צריכים ויצטרכו הזרמת תקציבים:
מאלו שמתרגשים מההייפ,
מהטייקונים הירוקים,
וכמובן מהממשל הדמוקרטי (שצפוי ליפול בסוף השנה, מה שיחמיר את מצב החברות הללו)
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אמרו שמזון אולטרה מעובד רע לבריאות.

ויוצא שהבשר מהמעבדה הוא בדיוק סוג כזה של מזון.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
לפי הנתונים היה מדובר בהונאה.

מי שקידם את המוצר אמר שזה עוד רגע בחנויות. בשביל שישקיעו שם כספים. ועשו על זה פרסום שכאילו אנשים אוכלים את זה.

אבל עכשיו מתברר שזה שקר ויש עם המוצר המון בעיות. מיוקר הייצור שלו שפשוט לא משתלם. ועד הבריאות של חלבון שהוא אולטה מעובד ומאוד מזיק לבריאות.
 

The Real Big Joe

Well-known member
לפי הנתונים היה מדובר בהונאה.

מי שקידם את המוצר אמר שזה עוד רגע בחנויות. בשביל שישקיעו שם כספים. ועשו על זה פרסום שכאילו אנשים אוכלים את זה.

אבל עכשיו מתברר שזה שקר ויש עם המוצר המון בעיות. מיוקר הייצור שלו שפשוט לא משתלם. ועד הבריאות של חלבון שהוא אולטה מעובד ומאוד מזיק לבריאות.

קצת עובדות ללא אג'נדה, והסבר למה הפוליטיקה דוחפת את הג'נדה הגד.

1714125422787.png
1714125474625.png

1714125512940.png
 

ai27

Well-known member
לפי הנתונים היה מדובר בהונאה.

מי שקידם את המוצר אמר שזה עוד רגע בחנויות. בשביל שישקיעו שם כספים. ועשו על זה פרסום שכאילו אנשים אוכלים את זה.
במסעדות יוקרה, כמוצר ייחודי
כי זה כרגע היעד. ופרסמו כמה שפים שעשו מבחני טעימה
אבל עכשיו מתברר שזה שקר ויש עם המוצר המון בעיות. מיוקר הייצור שלו שפשוט לא משתלם.
החלק הזה יחסית ידוע, לכן התכנון היה למסעדות יוקרה (ואפילו זה תוך סיבסוד כבד) ועדיין ההישג יהיה מרשים אם וכאשר זו תהיה מנה קבועה במסעדה ולא סדרת פיילוטים

אלא שאפילו יש עם בעיות. בחלק מהמקרים המסעדות הבינו שהאיכות ירודה והורידו מהתפריט באופן מתוקשר, עד שהמוצר ישופר
ועד הבריאות של חלבון שהוא אולטה מעובד ומאוד מזיק לבריאות.
זה בהחלט מכה קשה, כי כדי להביא לקוחות שאינם ווקיסטים שרופים יצטרכו עכשיו להציג מחקר בלתי תלוי לגבי שאלת מקור ואיכות הבשר.

יש מכה רגולטורית (מדינות רפובליקאיות מתכננות איסור מכירה עד להצגת הוכחת איכות),
אבל בשלב הזה זו עשויה להיות ברכה לחברות הבשר המזוייף: שיוכלו להציג "פריסה מלאה" גם אם תהיה מסעדה בודדת פר מדינה דמוקרטית.
 
למעלה